Всички знаем, че дамите полагат неимоверни усилия, само и само да впечатлят своята половинка. Интересът на един мъж се печели лесно, но за да задържите вниманието му върху себе си, трябва да приложите някои специфични тънкости, които по принцип са скрити в природата на всяка дама. Едно от тези неща се крие в дамското бельо. Дамите са склонни да купуват различни по цвят, вид и модели бельо, с дантела или без, съблазняващи, изкусителни, сексапилни.

 

            Жалката истина обаче е, че мъжете почти не обръщат внимание на бельото на своите половинки. Те го забелязват съвсем за кратко, после го свалят, и направо забравят за него. По този начин, всичките усилия, приготовления и пари на дамата, отиват по дяволите.

 

дамско бельо

 

            Дизайнерката Яна Хоулей, разговаряйки с двамата си синове, които се интересували защо дамите толкова държат да изглеждат добре, дори когато са само по бельо, прозряла истината – бельото трябва да бъде не просто секси, но и да се забелязва, и да поддържа интереса. Така, Хоулей стигнала до своето ново изобретение – дамско бельо, което свети в тъмното.

 

            Самата материя, от която е произведено бельото, съдържа специални влакна. Те първо поглъщат светлината, а в последствие я възпроизвеждат. Бельото свети достатъчно дълго, за да направи впечатление, твърди дизайнерката. Американките вече могат да се добият с новото светещо бельо на цени от 50 долара за сутиен, и 25 долара за бикини.