В края на месец октомври настъпва и времето, когато трябва да се погрижите за гардероба си – да се подготвите за предстоящия зимен сезон. Разбира се, когато говорим за дрехи, бельото не прави изключение. И след като вече знаете правилния размер на бельото си, трябва да се запознаете и с модните тенденции при него, за настъпващия зимен сезон. Знаете, че великият Кристиан Диор е казал, че няма мода, ако няма добра основа, т.е. за да бъдете и да се чувствате модерна и секси, трябва да започнете от бельото. Модните тенденции при бельото през този сезон, са  разделени в няколко основни стила, а ето ги и тях:

 

бельо

 

            Ако не се страхувате да бъдете провокативна, то стил будоар е точно за Вас. Дантелите, корсетите, високите чорапи и жартиерите са позволени. Нищо не пречи, под дебелите и топли зимни дрехи, да се крие едно секси и съблазнително женско тяло. Луксозният сатен и красивата дантела ще подчертаят извивките Ви.

 

            И през този сезон се запазват ретро тенденциите в бельото. Без значение дали повече Ви допадат флоралните мотиви от 50-те години, или пък графичните шарки актуални през 70-те години, Вие ще може и през този сезон да следвате тенденциите. И за да подчертаете извивките си, трябва да изберете бикини с висока талия и повдигащ сутиен.

            Следва продължение …