Моделите на бельо си имат ново попълнение – баскетболистът Ръсел Уестбрук. Талантът на Оклахома Сити Тъндър разкрива, че винаги се е интересувал от мода, тя била негова страст. Едва сега, обаче, той напълно доказа твърдението си, като реши да стане модел на бельо.

Звездата на „Гръмотевиците” сключи договор с популярна американска марка бельо. Не се знае точно колко ще получи 191-сантиметровото момче, но някои медии твърдят, че става въпрос за 6-цифрена сума. Хм, пак е добре като за трети по ред баскетболист от лигата, който се впуска в това приключение. Другите му двама колеги, които разхождат бельото си по модните подиуми са Дуайт Хауърд и Майкъл Джордан.

russel wetbrook

 

Ръсел се върна на терена наскоро, след като прекара последни осем месеца, възстановявайки се от сложна операция на коляното. Той е златен олимпийски медалист за 2012. През този сезон, баскетболистът беше много деен, участвайки в 4 от 6-те мача на Оклахома. В игрите, Уестбрук отблязва средно по 19 точки, 3.8 асистенции и 3.5 борби.

Въобще, става дума за истинска звезда, която предстои да се прочуе и с другото си занимание – модел на бельо. Няма нищо лошо, имайки предвид успеха на предните две имена, които със сигурност ще останат в историята и ще се помнят от феновете на този спорт завинаги.