Знаете ли, че може да избирате дамско бельо за романтични вечери според зодията Ви? В тази тема искаме да Ви запознаем именно с тях. 

 

дамско бельо


Овен – дамите от тази зодия не ги привлича обикновеното дискретно бельо. Цветът на бельото за представителките на тази зодия, задължително трябва да е огнен – червено, оранжево или коралово. На тях им подхождат също сутиени с леопардов принт, или нощница с нежни дантели. Така те демонстрират сексапил и самочувствие.


Телец – представителките на тази зодия експериментират с външния си вид, защото обичат разнообразието. За тях е добре да редуват бельо с романтични и нежни мотиви. За тях сатененото бельо е с предимство пред останалите материи. По-дръзки комплекти с бродерии и дантели са присърце на дамите телци.


Близнаци – дамите от тази зодия могат да бъдат както скромни, така и секси тигрици. В зависимост от тяхното настроение, бельото им може да бъде от обикновено, до предизвикателно. При жените близнаци, привилегия в дамското бельо са телесните тонове и прозрачните тъкани.


Рак – дамите от тази зодия са чувствени, и държат на абсолютно всички детайли в спалнята. За тях е добре, когато бельото е закачливо и кокетно, и загатва за красотата на притежателката си. Тези жени обичат бельо в цвят шампанско, пастелени тонове и розови нюанси.