Ето че дойде ред, да кажем какво бельо предпочитат представителките и на последните четири зодии от зодиака.


Стрелец – дамите от тази зодия, обичат да съблазняват и изненадват в спалнята. Рядко залагат на дамско бельо в кремави нюанси, по-скоро тяхната стихия е в черното и червеното секси бельо. Харесват ефектни стрингове и бодита.


Козирог – представителките на зодията, по характер са традиционалистки. Те предпочитат по-класическите модели бельо. Понякога се чувстват неуверени в спалнята, и тогава посягат към загатващи полупрозрачни нощници, сексапилни дантелени боксерки и push-up сутиени.

 

дамско бельо


Водолей  - дамите, които са родени под тази зодия, могат да бъдат както невинни момичета в спалнята, така и страстна лейди. Те си падат по нестандартното бельо. Харесват предизвикателни пижами, боксерки с връзки и сутиени с нестандартно закопчаване или закачливи елементи. Нюансите на лилавото са им любими, когато става дума за бельо.


Риби – тъй като дамите от зодията са емоционални и романтични, логично е те да харесват чувственото и нежно бельо. Моделите бельо с любовни мотиви и флорален принт, камъни, пайети и всяка друга бляскава декорация, и частична дантела, се ползват с предимство от представителките на зодия Риби.


Все пак, без значение от коя зодия сте и какво бельо предпочитате, важно е да се чувствате добре, уверена и секси, когато сте в спалнята.