Лъв – дамите от тази зодия, по природа обичат лукса, и поради тази причина обичат да инвестират в скъпо дамско бельо. Луксозната дантела, камъни и златни нишки се ползват с привилегии при дамите представителките на тази огнена зодия. Хищната страна на лъвицата се показва и в спалнята – комплектите бельо с принт леопард или зебра подчертават и показват животинското у дамата – лъвица.


Дева – представителките на тази зодия са практични и скромни, така че от тях не може да се очаква да носят предизвикателно бельо. Най-важното за тези дами е бельото да е удобно, а това е причината дамите деви да избират дискретни цветове и нежни модели. Относно материите, девите предпочитат коприна, ликра и памук.

 

дамско бельо


Везни – тайнствени и мистични, дамите от зодия везни запазват този си имидж и в спалнята, за това залагат на по-кокетен стил. За да възбудят половинките си, дамите везни предпочитат бодита, бюстиета и корсети. Дантелата и топлите цветове са предпочитани от представителките на тази зодия.


Скорпион – тези дами обичат да бъдат авантюристични, импулсивни и провокативни. По-цветното и нестандартно бельо неминуемо присъства в техния гардероб. Предизвикателни жартиери,  коприна и сатен, съблазнителни дантелени модели, и ефектни нощници са „оръжията” на скорпионките. Този „спектакъл” обаче е предназначен само за половинката. В ежедневието си, дамите скорпиони обичат удобното дамско бельо.