Много сладка, интересна и впечатляваща тенденция в бельото ще бъдат бонбонените цветове и най-вече розовото. С тях ще запазите свежото лятно настроение и през зимата. Естествено, ако не сте от типичните „момиченца” и не харесвате розово, може да заложите и на атрактивен син нюанс, който ще покори половинката Ви. Оплетете го с невинност и чистота – не само червеното може да съблазнява!

 

Безспорно, няма две мнения, че черното си е класиката в жанра. То е женствено, нежно, красиво, предизвикателно, ако го съчетаете и с дантела – няма да имате равни! Използвайте хитринката – прилепнала тениска – гладък черен сутиен. За вечерна или ежедневна рокля с по-голямо деколте, сложете plunge модел с изрязани чашки.

 

дамско бельо

 

Другият класически цвят, който също много се предпочита и търси, е бежовото дамско бельо. Този цвят винаги влиза в интересна комбинация с кожата Ви, не се вижда, и понякога много „обича” да си играе с мъжките погледи. Сутиените в телесен цвят не се виждат и точно това ги прави толкова популярни. Те са решението на наболелия проблем, свързан с „изскачането” ту на презрамка, ту на чашка, от блузата. Бялото при дрехите, също ще е на мода и през тази есен. Всъщност, то винаги си е било класика, точно както и бельото под него винаги трябва да е... бежово.