Бански

Точки 1 до 9 от 225 общо

на страница
Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Задай Низходяща Посока

Точки 1 до 9 от 225 общо

на страница
Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Задай Низходяща Посока

Блог новини за бански:

Жените, чиито гърди, талия и бедра са на една ширина, или с „момчешкият” тип тяло, със стройни и дълги линии, се  нуждаят от дрехи, подчертаващи извивките им.

Прочети още

Ако сте далеч от мечтаните и банални пропорция 90/60/90, то вероятно изборът на бански няма да е от най-лесните Ви задачи. Въпреки това обаче, винаги може да изглеждате и да се чувствате секси. Вижте нашите съвети.

Прочети още

В древноримската Вила дел Казале, е открита мозайка, от която става видно, че преди повече от 2 000 години, дамите са имали бански костюми, които много се доближават до тези, използвани в наши дни. През ХІХ век обаче, викторианските бански костюми са представлявали шалвари плюс дълга рокля с ръкав, т.е. нищо общо с това, което ние познаваме като бански.

Прочети още

Още преди края на тазгодишното лято, през месец август, колекцията бански костюми за следващото лято 2014 на Amanda Che, не просто беше факт, но и беше представена пред широката публика. Във фотосесията, която представя колекцията бански на модния бранд, главно действащо лице беше моделът Danielly Silva, която допълнително придава еротика и блясък на представените модели облекло за плажа.

Прочети още

След като съвсем скоро, нежната половинка на световноизвестния футболист Кристиано Роналдо, Ирина Шейк, стана дизайнер на колекция бански костюми и дамско бельо, преди броени дни, тя засне нова, ослепителна фотосесия, отново по бански. Бяхме Ви казали, че красивата рускиня стана лице на компанията Beach Bunny, като пое поста от предшественичката си Кейт Ъптън. Тогава футболната половинка създаде своята лична колекция бански костюми, а сега отново се снима по бански, за да представи новата колекция плажни облекла на Beach Bunny.

Прочети още

Всички са наясно, че само мисълта за плаж пълен с момичета само по бански, подлудява мъжете. Ако обаче изберете някой модел бански от тези, по които мъжете си падат, вероятността да свалите не един, а няколко красавеца, е огромна.

Прочети още

Дъщерята на милиардера Бърни Екълстоун, Тамара Екълстоун, се омъжи за своя любим Джей Рутланд през месец юни тази година. Наскоро тя сподели, че се чувства истински щастлива, и не пропусна да покаже увереността си, като засне фотосесия по бански.

Прочети още